Over ons

Baks Loonbedrijf  is een veelzijdig bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in het agrarisch loonwerk.

Het in 1955 door de heer A.J. Baks opgerichte bedrijf is uitgegroeid tot een full-service bedrijf voor de agrarische ondernemers in de gemeente Berkelland en omstreken.

Daarnaast hebben wij ons als erkend bosbouwbedrijf gespecialiseerd in stobbenfrezen en aanverwante werkzaamheden. Wij zijn een modern bedrijf, met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, dat voldoet aan de eisen en wensen van deze tijd.

Wij beschikken over een modern machinepark met een hoge capaciteit, waarmee wij in staat zijn de beste kwaliteit te bieden op het juiste moment. Op dit moment zijn circa 30 medewerkers werkzaam binnen ons bedrijf.

Baks is meer dan alleen een familienaam

BAKS is binnen ons bedrijf een begrip, wat staat voor:

B Betrouwbaar – We doen wat we zeggen
A Accuraat – We doen zoals afgesproken
K Kwaliteit – We doen wat het beste is
S Service – We doen zelfs nog wat extra’s

 

Kwaliteit

Baks Loonbedrijf streeft naar de allerhoogste kwaliteit met gemotiveerde en goed opgeleide werknemers

De kwaliteit van onze diensten staan centraal. Met een modern machinepark zijn wij in staat om flexibel, efficiënt en met kwaliteit onze diensten uit te voeren.

Onze medewerkers zijn daarbij de spil van de onderneming. Met hun agrarische achtergrond weten zij als geen ander wat belangrijk is voor de veehouder. Zij worden permanent bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor uw bedrijf.

Onze processen zijn geborgd middels verschillende kwaliteitssystemen, zoals VCA, Erbo, GMP+ en ISO.

Certificaten zijn te vinden via onze downloads.
(Onderaan de pagina).