Handel

Om de totaalservice richting onze klanten compleet te maken leveren wij vanuit onze opslag in Borculo ook allerlei agrarische benodigdheden. In samenwerking met zusterbedrijf Baks Borculo handelen wij ook in drijf mest, bekijkt u daarvoor de website van Baks Borculo.

Hieronder leest u alles over zaden, inkuil producten, kalk, landbouwfolie, fourages en ruwvoer die wij meestal direct uit assortiment kunnen leveren. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of producten die hier niet genoemd worden.

 

Zaden en inkuilmiddelen

Baks heeft een groot assortiment aan gras, graan en mais zaden maar ook inkuilmiddel en kuilverbeteraars op voorraad liggen. Naast de levering van deze producten adviseren wij u graag over de productkeuze voor uiteenlopende toepassingen. Op het gebied van graszaad zijn wij erkend Barenburg dealer en hebben wij een depotfunctie voor deze regio. Kortom er liggen genoeg mogelijkheden in Borculo op u te wachten.

IMGP1231

Landbouwfolie/Kuilkleden

Voor het afdekken en goed conserveren van het ruwvoer hebben wij verschillende soorten en maten kuilfolie in het assortiment. Een goede landbouwfolie is belangrijk om de kwaliteit van het ruwvoer te behouden. Naast de landbouwfolies hebben wij ook kuil beschermkleden om de kuil te beschermen tegen vogels, wild, vallende takken enz.

Fourage

Gedurende het seizoen hebben we diverse soorten fourage in de handel, onder andere gras, stro en mais. Bij de fouragehandel gaan wij alleen voor een hoge kwaliteit, de producten verhandelen wij veelal rechtstreeks vanaf het land.

landbouwfoto beltrum grashakselen10996072_679675448845136_3954293877848239714_n

Compost en kalk

Door regelmatig uw percelen te bestrooien met compost en kalk zorgt u voor optimale groeiomstandigheden voor uw gewassen. Alleen dan is het mogelijk om de maximale opbrengsten van uw grond te behalen. De kalk zorgt voor een goede PH-waarde en met de compost kan de organische stof en de structuur van de grond verbeterd worden. Compost en kalk is er in verschillende soorten en samenstellingen voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen.

Bekijkt u voor de handel in mest www.baks-mesttransport.nl